Saturday, August 12, 2006

Alti nebuni…

Si mai nebuni ca noi – familia de linga site-ul nostru de la camping care calatoreste cu 3 copii, pe biciclete in jurul lumii!!! No comment.
Deci, am pornit de dimi de la gazdele noastre dragute. Am luat un mic dejun - o nebunie – placinta proaspata cu Saskatoon berries (un fel de mure). Traseul a fost relativ linistit, destul de lung dar nu foarte greu. Am vazut pe drum o bisericuta din lemn tare draguta. Un indian care locuia intr-un trailer ne-a deschis-o si ne-a zis apoi ca mai e una si-n satul urmator dar ca acolo nu o sa ni-o deschida nimeni pentru ca aia sint mai ‘closed-minded’… :) A fost chiar comic indianul talpa lata – foarte serios si grasut ne povestea el cum sta treaba cu indienii din catunul urmator. Ce viata mai au oamenii si pe aici. Asta statea linga trailer-ul lui cu un caine amarit care tot latra. Daca cineva mi-ar fi spus sint in Bolivia, as fi zis ...de ce nu. Am ajuns spre seara la un satuc numit Sookmuchkuk…sau asa ceva…si aici am intilnit ‘super familia’ din Montreal care au plecat in cucerirea lumii. Domnul e foarte simpatic si vorbaret…au calatorit mult se pare.

1 comment:

Anonymous said...

si la noi o familie cu trei copii, de langa Lugoj, anul trecut, au pornit in jurul lumii. nu au avut bani destui, asa ca s-au multumit cu un tur prin Europa. au facut peste 8200 km. si nu este prima oara cand fac turul Europei. cel mai mic copil avea 9 ani cand au facut turul. de fapt prima oara l-a facut din burtica mamei sale. nu au renuntat la ideea turului lumii.