Wednesday, August 30, 2006

Yahk – Lockhart Beach

13 August 2006

Azi am inceput sa urcam de-a lungul lacului Kootenay. Am trecut prin Creston – un orasel tare fain plin cu standuri de fructe unde ne-am indopat cu de toate. Drumul serpuia de-a lungul lacului si peste tot erau case de vacanta si plaji. Intr-o localitate mica – Sirda – am intrat intr-un magazin din-ala vechi (ceva de genul unei cooperative satesti cu dusumele de lemn ce miros a motorina) plin cu de toate, de la mincare la greble si haine naspa.
La un moment dat pe drum am vazut citeva tufe cu mure de toata frumusetea. Ne-am orpit si am infuelcat pe rupte si am umplut si vreo trei sticle pentru mai tirziu.
La campsite – o alta surpriza- ne-am reintilnit cu Ted si Caroll (un cuplu mai in virsta care fac acelasi traseu ca si noi). Ne-am mai intilnit cu ei de vreo doua ori in munti si acum - chiar neasteptat! - aici. Ce fain! Ei stateau la un alt campsite asa ca dupa discutiile si mirarile de rigoare ne-am dus sa ne inregistram si sa facem un dus. Am dat la receptie de un tantalau de copchil enervant de vreo 14 ani care habar n-avea ce face. Il intrebam cit costa un site pe noapte si ne raspunde pe un ton intrebator…$12?? OK, apoi intrebam daca sint dusuri – da, zice el, urci pe dealu ala si sint acolo. Bun ma duc acolo, usa incuiata. Cobor…imi zice ca a uitat ca-i incuiat si ca trebuie sa-mi dea cheia. Imi venea sa-i dau cu bicicleta-n cap. Apoi Mircea intreba daca au Wireless Internet. Zice ca da, doar pornesti computerul. Bun, mergem sa aducem computerul, Mircea il porneste si bineinteles ca ne trebuia parola! Coboara iar jos la cretin si cere parola. Oh, a uitat de parola. De data asta, cu computerul nu-mi mai venea sa-i dau in cap…da cu un pietroi de ce nu!

No comments: